Εναλλαγή εκπροσώπων της παράταξης «Οικολογικός Άνεμος στο Βόρειο Αιγαίο»

08/04/2013 στο 12:24 μμ | Αναρτήθηκε στις Χωρίς κατηγορία | Σχολιάστε

Θέμα: Εναλλαγή εκπροσώπων της παράταξης «Οικολογικός Άνεμος στο Βόρειο Αιγαίο»DSC02104

Κύριε Πρόεδρε,
Με αυτή την επιστολή σας γνωστοποιώ ότι παραιτούμαι από την έδρα που κατέχω στο Περιφερειακό Συμβούλιο Βορείου Αιγαίου για πολιτικούς και προσωπικούς λόγους.
Στον πολιτικό χώρο των πράσινων, όπου ανήκω, είναι συνηθισμένο να γίνεται εναλλαγή εκπροσώπων στα όργανα. Εναλλαγή έγινε και στον εκπρόσωπό μας στην ευρωβουλή και στην τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση. Δηλώνουμε έτσι το πνεύμα συλλογικότητας και συνεργασίας που πρέπει να κυριαρχεί πάνω από τη λογική της προσωπικής κατοχής της όποιας έδρας.

Κύριε Πρόεδρε,
Η απόφαση να παραιτηθώ ώστε να γίνει εναλλαγή, είναι προσωπική ηθική επιλογή και δεν είναι απόφαση κάποιου συλλογικού οργάνου. Επίσης, είναι επιλογή που δηλώνει την προτίμησή μου σε νεαρότερες ηλικίες εκπροσώπων. Στην περίπτωσή μου, θα διευκολύνει και τις προσωπικές μου προτεραιότητες, μετά τη συνταξιοδότησή μου. Τέλος, σχετίζεται και με την άρνηση της καταβολής των οδοιπορικών μου εξόδων από την Ειδική Υπηρεσία Ελέγχου από την αρχή της θητείας μου μέχρι σήμερα. Την καταβολή αυτών των εξόδων που πραγματοποίησα θα συνεχίσω να τη διεκδικώ.
Γνωρίζετε από τις τοποθετήσεις μου στο Περιφερειακό Συμβούλιο, ότι ποτέ δεν θεώρησα τον εαυτό μου ως επαγγελματία πολιτικό, αλλά έναν ενεργό πολίτη που εκλέχτηκε για να εκπροσωπήσει το νέο, ανερχόμενο και απαραίτητο χώρο της πολιτικής οικολογίας. Γι αυτό και οι τοποθετήσεις μου στο Συμβούλιο, αλλά και το σύνολο της δράσης μου, στόχο είχαν όχι τη στείρα αντιπολίτευση αλλά την επισήμανση των κακώς κειμένων του παρελθόντος και τη διατύπωση θέσεων και προτάσεων για ένα αξιοβίωτο μέλλον στα νησιά μας.
Θα συνεχίσω να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις για αυτό το στόχο.

Κύριε Πρόεδρε,
Ο αντικαταστάτης μου στην έδρα της Λέσβου, που κατέχει ο συνδυασμός μου, θα πρέπει να είναι ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Λέσβου του συνδυασμού, Μιχάλης Μπάκας, που έλαβε τους ίδιους σταυρούς με εμένα, δηλαδή το σύνολο των σταυρών του ψηφοδελτίου μας στη Λέσβο, αφού δεν προβλεπόταν σταυροδοσία για τους υποψήφιους περιφερειάρχες και αντιπεριφερειάρχες.
Παρακαλώ να διαβαστεί αυτή η επιστολή στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο και να μεριμνήσετε για την αντικατάστασή μου από τον Μιχάλη Μπάκα.

Με εκτίμηση
Ηλίας Γιαννίρης, Περιφερειακός Σύμβουλος

Advertisements

Σχολιάστε »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Δημιουργήστε ένα δωρεάν ιστότοπο ή ιστολόγιο στο WordPress.com.
Entries και σχόλια feeds.

Αρέσει σε %d bloggers: